تحولات منطقه

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۷:۱۲
کد مطلب: ۱۱۴۶۵۷۱

رئیس هیئت کشتی خراسان رضوی گفت: اردوی آماده‌سازی تیم‌های ملی کشتی آزاد نوجوانان و بزرگسالان از ۱۸ اردیبهشت در مشهد آغاز و تا ۲۸ اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

مشهد میزبان اردوهای تیم ملی کشتی شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

اسماعیل حسن‌زاده با اشاره به حضور تیم‌های ملی رده‌های نوجوانان و بزرگسالان کشتی آزاد در مشهد، اظهار کرد: ملی‌پوشان امروز، ۱۹ اردیبهشت را به استراحت اختصاص داده‌ و از فردا تمرینات فنی، مرور تکنیک‌ها و برنامه‌های آمادگی جسمانی را آغاز می‌کنند.

رئیس هیئت کشتی خراسان رضوی افزود: تمرینات تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان فعلاً در باشگاه معینی‌پور برگزار می‌شود. به گفته مسئولان، پیگیری‌ها برای انتقال محل تمرین نوجوانان به خانه کشتی ادامه دارد. این اردو با هدف آمادگی بهتر ملی‌پوشان برای حضور در رقابت‌های پیش‌رو برگزار می‌شود.

وی درباره عملکرد نمایندگان خراسان رضوی در مسابقات کشتی آزاد جوانان کشور، اظهار کرد: خوشبختانه کشتی‌گیران نوجوان استان در این رقابت‌ها عملکرد بسیار خوبی داشتند و توانستند عنوان قهرمانی کشور را کسب کنند. در این مسابقات چهار مدال طلا و دو مدال برنز به دست آوردیم که در نهایت باعث شد خراسان رضوی در جایگاه نخست کشور قرار بگیرد.

حسن زاده ادامه داد: از میان مدال‌آوران استان، چهار کشتی‌گیر موفق شدند به اردوی تیم ملی دعوت شوند. بنیامین آشفته، امیرعلی راغب، کیارش ترابی و امیرعلی فراستی چهار ورزشکاری هستند که پس از کسب مدال طلا به تیم ملی دعوت شدند و در حال حاضر در مسیر حضور در رقابت‌های آسیایی قرار دارند.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha